Arkadaşlar belki pr9 sitesi olan Türkte vardır, olabilir ben tek bende var demiyorum, verirsin parayı alırsın, Güncellemede pagerank 7 çıkarmak farklı, benden önce başkasıda çıkarmış olabilir onuda tebrik ederim bişi demiyorum, benim bunlardan gurur duyarım demekki Türk internetide bu kadar ilerlemiş derim. Bu yazıyı "sitesini 1 yılda pagerank 4 yapıp" kendinde makale yazma yetkinliği duyanlara istinaden yazdım. Söylediğim şeyler zaten bilenen şeyler farklı bir şey söylemiyorum, Sadece sizlere anlatılan bazı şeylerin pagerankta etkisi olmadığını anlatıyorum. Pagerankın tamamen backlink ile alakası olduğunu söylüyorum. İsteyen inanır isteyen inanmaz, herkesin kendi bileceği iş,
Ayrıca yaptığın hesap çok güzel karlı @Sct fakat dediğin gibi heryerde bi pagerank 8-9 link satışı yok. olsa herkes alırdı, sietsine iyi pagerank kazandırırdı, yüksek pagerank çok olurdu, o zamanda pagerank 7-8 nin bi değeri kalmazdı herkesde olduğu için. öyle bi pr8-pr9 link satışı yok piyasada, bikaç oluyor bazen, o satışlardanda google un mutlaka haberi oluyor ve link alınan ve link satılan sayfalar ceza alıyor. w3.org pr9 link satıyor 1 yıllık 1000$ a, gidin alın pr7 pr8 olun parayı kazanın, öyle kolay değil, pagerank 9 link satışı olacak ve google un bundan haberi olmayacak, siz pr9 linki aldım güncellemede pr7 pr8 olup parayı kırcam derken pr niz 0 a çekilir paranızda boşa gider. Ki w3.org dan link alanların ve w3.org un link sattığı sayfalar 0 a çekilmiştir.