sverdlow adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
BrokenPromises arkadaşı tanımıyorum ama kuponlar hesaba eklendiği halde çalışmamışsa sorumlusu sensin. aynı bilgisayardan ve ağdan birden fazla kupon girmek ya da bazı mimlenmiş anahtar kelimelerle çalışmak sorun çıkartıyor.
ya arkadaslar su konuya bir aciklik getirelim ayni bilgisayardan biden fazla girildiginde yada baska bir nedenden dolayi kuponlarin aktif gozuktugu halde claismamasini bu gibi nedenler baglamak yeni moda oldu zaten oncelikle adwords u 1 sene once kullanmaya basladim en son yaklasik 2 ay once kupon isi sona erene kadar 800 e yakin kupon girdim gunde belki 20 tane kupon aciyordum hep sallamasyon isimler adresler kullaniyordum ve bir tek kuponum bile google tarafindan desifre edilmedi burdan şu sonucu cikariyoruz ki bu donemde satilan kuponlarin hepsinin googleden daha hesaba girilmeden banlanmis olabilme riski oluyor + banlandigi zaman hesaba girerken bu kupon geri alinmistir veya suresi dolmustur veya banlanmistir diye bi uyari vermiyor bu riskten dolayi saticilari suclarmiyorum onlarında haberleri olmadıgından eminim ama tabi gene olan alicilara oluyor buda bi risk mesela ben son 1 ayda toplam 50 adet kupon aldim en az 15 tanesi patladi ne diyelim bu fahiş fiyatlara ragmen kuponlarin banli olmasi tabiki alan insanlari kizdiriyor onlarada hak vermek lazim bir kupon 10 ytl 15 kupon patlasa 150 ytl yapar para kolay kazanilmiyor kolay gelsin...