Selam arkadaşlar ben kendimce bildigim uyguladıgım bir yöntemi anlatıcagım
Seo bildigimiz gibi arama motoru dostudur veya ayalarıdır herneyse....
ben kendım uyguladıgım bır yontemı acıklamak istiyorum işinize yaraya bilir eksik olabilir anlatımlar ama ben eksiklerle ilgilenmiyorum yanlış söyledigim bir yer olursa Seo bilenler düzeltirler sanırım... cok uzatmadan konuya geçelim
<head>
<meta name="verify-v1" content="I8o6I+P5X2ZJBmF0F32F48gnArDUO+yoUDZ+vwLB5D0=" />
<META NAME="Title" CONTENT="SİTE ADI">
<META NAME="Author" CONTENT="MAIL ADRES">
<META NAME="Publisher" CONTENT="TASARIMCI">
<META NAME="Copyright" CONTENT="YIL SENE">
<META NAME="revisit-after" CONTENT="2 days">
<META NAME="Keywords" CONTENT="kelime, kelime gurupları, metalar">
<META NAME="Description" CONTENT="ACIKLAMA 1">
<META NAME="Abstract" CONTENT="ACIKLAMA 2">
<META NAME="page-topic" CONTENT="Site içerigi">
<META NAME="page-topic" CONTENT="HTML-Formular">
<META NAME="audience" CONTENT="İçerik tanımı">
<META NAME="Robots" CONTENT="INDEX,FOLLOW">
<META NAME="Language" CONTENT="Sitede Kullanılan dil">
</head>
ben yukarıda görmüş oldugunuz metaları kullanmaktayım html siteler olur php asp sıte olur farketmez bir kaç kucuk oynama ıle hepsınde kullanabılırsınız..
gelelim 2. noktaya
googlede ust sıralara cıkmak ıstıyoruz ama nasıl ??
biliyoruz ki hepimiz link degisimi yapan toplistler ile bağ kurmuşuzdur ama hepınızın hayal ettigi reklamsız kodsuz bir addurl dir .. Dmoz gibi dmoz beni listesine almadı canı sağolsun...
neyse arkadaşlar önemli olan noktaları söyluyorum :
Sandbox a dusmemek icin sitenizde sayfanızda 20 den fazla toplist göstermeyin link dışarıya link vermeyin bu benim görüşüm belki bu 20 daha fazla veya daha aşagı olabilir..
mesela A isimli bir toplist e gittik ve sitemizi kayıt edicegiz...
bizde Site başlıgı istiyo
<META NAME="Title" CONTENT="SİTE ADI">
buraya yazdıgımız titleyi aynen yazıyoruz...
site url mizi giriyoruz...
bizden sitenin tanımını istedi
<META NAME="Description" CONTENT="ACIKLAMA 1">
bunuda aynen yazıyoruz...
simdi birde keyword istiyor
<META NAME="Keywords" CONTENT="kelime, kelime gurupları, metalar">
meta kodları ıle uyguladıgımız işlem boşuna degilmiş her yerde aynı işlemi yaparsak google de ust sıralara cıkmama olasılıgımız yok
bu demek oluyoki sanal real gibidir cebimizde tasıdıgımız kimlik nufus cuzdanı bızı nasıl tanıtıyosa sanalda da tek bir isim tek bir cinsiyetimiz tek bir kişiligimiz olması gerekiyor..
site uzerinde yapcagınız degısıklıklerı toplistlerde de yapmak zorundasınız ki kimliginizin değiştiginden haberdar olsunlar
benim 4 haftalık sitem var bu anlattıgım yol ile gunde 5000 e yakın hit elde ediyorum şimdilik bana yetiyor..
parası ile seo yapanlar bu anlattıklarımdan fazla....... referans gösteriyolar anlattıgım işlemleri yapıyolar airetten dmoz a kayıt kendı sıtesıne link koyarak arkadaşlarının sitesine link koyarak

bu şekilde backlink uygulaması yapıyorlar buda onlara para kazandırıyor zaten onlar seo yapıyoz diye degil sitenizin reklamını saglıyoruz diye para alıyorlar herneyse...
ben linkman kullanıyorum backlink konusuna gelince benim 2 web sitem var birisi dunya uzerınde cok sık gırılıyo hit bakımından alexa bakımından cok cok yuksek 2. sitem yenı actıgım back lınk uygulamaları yaparken
yeni olan siteme dışarıya link vermiyorum nasıl vermıyorum onu anlatayım
ahmet ile anlaşma yaptım bırbırımızı dost sitelere ekliyecegiz .. ben dıyorum kı ahmete ;
ahmetim benim bi sitem daha var hiti yuksek alexa degerı yuksek ben senı oraya ekleyım sen benım yenı actıgım sıteyı ekle hem senın hemde benım karım cok olur.. kabul ederse böyle 2. sitemde yaklaşık olarak 40 kusur backlınk uygulaması var yenı actıgım siteye hedef airetten bu sitede linkman var ordan bir değişim saglıyorum her halukarda bunlar bir strateji bir taktik yeni actıgım siteyi bu yollarla ileriye doğru kısa surede ulaştırmış oldum ama herkesin yöntemi farklıdır..
umarım yardımcı olmuşumdur ben site tasarımına yeni başlayan birileri olabilir diye bu tarz anlatmak istedim profesyonel bır anlatım seklıne gerek yok.. burası webmaster okulu
hepinize saygılar sevgiler