Öncelikle merhaba...
Daha önce eski bir versiyonda açmış olduğum knight online serverını maddi sorunlar yüzünden kapamıştım. Günlük 400 e yakın online sayısı vardı (Sponsor bulabilirsem yeni çıkan versiyonda bir server kuracağım ve online sayısının kısa süre içinde 600-800 arası bir rakama ulaşacağını tahmin ediyorum). Şimdi tekrar açmayı düşünüyorum fakat şuan parasını karşılayabilecek halde değilim. Eğer sponsor olmak isteyenler varsa gursahsezgin@hotmail.com msn adresimi ekleyebilirler. Sunucudan elde edilen kazancın tamamı sponsor olan kişinin hesabına yatıralacaktır. Şuan herşey hazır tek eksiğim bir sunucu.
- Oyunda 600 üzeri online kullanıcı ve oyun içinde sabit bir reklamınız olacağını
- Oyunun sitesine günlük gelen hitin 1000 in üzerinde ve reklamınızın sitemizdede olacağını
- İlk zamanlarda olmasada ileride olacak olan oyun içi satışlarından elde edilen gelirin tamamının sizin olacağını
- Oyun içinde sabit bir reklamınız olduğu halde günde minimum 5 kere daha duyuru şeklinde reklamınızın yapılacağını
göz önünde bulundurursak kazancınızın büyük olacağına emin olabilirsiniz.