AHandaX adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
strhost sana katılıyorum hosting şikayet bölümünde hostcular niye yazı yazar onu anlamadımki ? nereye baksam hep kendlerini kötülemiş arkadaşlar valla tavsiyem BAŞKA HOSTİNGCİ KONUSUNA ŞİKAYET YAZANLARDAN UZAK DURUN ör: ekinnetworks vb.
şunuda söylim ben başka firmada 4 ay boyunca sitemin kapalı oldugunu biliyorum. 3 gün 4 gün cabuk gecer ben cok sinirliydim gercekten o yüzden konuyu actım özür dilerim r10 a da bakamıyordum özür dilerim isterdimki diger Güya HOST firmaları konunun saptıgını arz edip kilitlemeye veya acıklama yapmaya kalkışsalardı. işte para işin içine girince Benliğini kaybettiyor bazen
herkese Hayırlı akşamlar.
Saygılar
Siz ne sıfatla böyle birşey diyebiliyorsunuz ? Hizmetimi mi kullandınız ? Herhangi bir ağıza alınmayacak kelimemi sarf ettim. Heryerde şikayet konum mu var ? Siz kim olarak bizi tavsiye etmiyorsunuz ? Bizimde bir misyonumuz var hedefimiz var.Eğer yazdığım mesajda kötüleyici ve sizi tahrik eden bir yazı varsa şikayet butonuna tıklayın ve şikayet edin.

Konuya cevap yazmamın sebebi ise Yeni-Gün Hosting'in yaptığı laf oyunu gözümüzden kaçmadı ve belirtmek istedim. Nevşehir'de öyle bir olay yok kesinti vs.

Size gelince @AHandaX. Bu yazdığınız mesajın mantıki bir açıklamasını yapmazsanız biz sizi yöneticiye bildireceğiz.