Eskişehirspor Resmi Açıklaması
Sergen Yalçın kadro dışı bırakılmıştır.

Başkanımız Nebi Hatipoğlu futbolcumuz Sergen Yalçın ile basında çıkan yazılarla ilgili şöyle konuştu:

“Futbolcularımızdan Sergen Yalçın son iki haftaya girdiğimiz bu kritik dönemde disiplinsiz davranışlarından ötürü Karşıyaka maç kadrosuna alınmamıştır ve kadro dışı bırakılmıştır. 
Basında yer alan kendisinin sözleşmesini tek taraflı fesh ettiği hakkındaki açıklamalar gerçeği yansıtmamaktadır. Ayrıca bugün itibariyle futbolcularımızın Eskişehirspor Kulübünden hiçbir alacağı yoktur.” dedi.
02.05.2008

www.eskisehirspor.org.tr
Benim kişisel yorumum sebep ne olursa olsun, 2 maç kala hele bu kadar önemli maç öncesi para bahane edilip kafasına göre İstanbul'a gitmesi affedilir gibi değil, şuan tüm Eskişehir'in büyük ahını aldı...

İlk başta gelmesine karşıydım Sergen'in Eskişehir'e çünkü siyaset bulaştırdırdılar bu köklü takıma. 6 yaşından beri Eskişehir'in maçlarına giden biri oalrak görevimizi yaptık hoşlanmasakta bu olaydan desteğimizi verdik, malesef bu disiplinsiz adam teknik direktoruzun başınıda yedi neler neler duyduk 1. ağızdan dispilinsizlikle ilgili ama basına yansımadığı için şuan kovan Eskişehirspor olarak göründü. Bu olay 2 ay önce olsa fakir bile sevindirirdim fakat 2 hafta kala bu yapan "Şerefsizdir, Ekmek yediği yere edendir!, ......."

Söylecek çok şey varda, sonuç olarak Sergen Yalçın'ın Eskişehirspor sayfası kapanmıştır!