Ufuk Gedik adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ben türkiyeden almanyaya (nixcon-netdirekt) 80 gb veriyi 1,5 günde taşıdım.Toplamında 1000 hosting.

Bu kadar uzun sürmesi imkansız..Günah almak istemem ama farklı bir sorun/problem var ve sanırım açıklanmak istenmiyor.Müşterilerin tepkilerinden de korkuyor olabilirler.

Ayda birde sunucu taşınmaz müşteri rahatı için.

ufuk gedik : senin taşıdığın yedekleri bende gördüm, boşa milleti karalayıp kendi reklamını yapma, logları bulursam yayınlarım burda. kaldıki bu tip bi konuyu, kendi çıkarın için reklam malzemesi yapman ayıptır!

GokYuzu adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bu konuda açıklama yapmaları için yarın sabah 10.00'a kadar bekleyeğim. Yoksa şahsen ÜRGÜP'e gidip bu meseleyi çözeceğiz Burak ve diğer arkadaşı ile. Buyrun 24 saat size. Sitelerimi açmayın, akla yatkın bir açıklama yapın bende tamam halt etmişim haklılar diyim. Aksi olursa üzerim sizi!
GokYuzu : arkadaşım sende boşa memleketinden kalkıpda ÜRGÜP'e gelme, bu tehditkar halin, ürgüp terminalinde söner. Üzerler seni orda

bide konuyu okuyan diğer arkadaşlara: ne bekliyodunuz ki? yani ne kadar para o kadar hizmet, 60 dolarlık sunucu veren firmadan, 500 dolara makina veren theplanet kalitesimi bekliyodunuz?