Merhabalar,
Subat ayinda bu firmadan bir reseller aldim. Hersey bir hafta on gun iyi gitti ve bir sabah aniden siteler kapandi ve kendilerinden bir telefon geldi. Siteniz saldiri aliyor guvenlik nedeniyle gecici olarak kapatiyoruz bende tamam dedim ve konusma bitti.
Aksam bekliyorum acacaklar yok, ticket attim gelen cevap; su anda aktif edemeyiz. Neyse siteler 1 gun kapali kaldi ertesi gun telefonla ariyorum su an hala saldiri aliyor bilisim suclarina basvurduk bekliyoruz(ne alakaysa)sitelerinizi aktif edemeyiz. Bu boyle 1 hafta gitti devamli beni atlatarak. Bu sekilde olunca da sitelere saldiri olduguna kesinlikle inanmiyorum.
Ve artik ne telefonlar aciliyor ne ticket atiyorum cevap verilliyor.
Daha sonra arkadaslara bir forum araciligi ile iletisim sagladik ve paraniz Nisanin 15'inde iade edilecek denildi. Bugun ayin 1'i, dun kendilerine ulastigimda "bankaya talimat verildi" dediler. Inaniyormuyum hayır.
Simdi kimse beni yanlis anlamasin arkadaslar cok sukur ne 100 liralik adamim ne de 100 liraya ihtiyacim var. Amacim sadece musterilerinin cebindeki paraya odaklanmis hizmet ve kalite anlayisi sifir olan boyle bir firmayi, baska arkadaslarinda basina gelmemesi icin bilinclendirmek adina bunlari belirtiyorum. Siz siz olun bu firma ile calisacaksaniz iyi dusunun.
Kolay Gelsin, Iyi Calismalar.