Türk insanının içinde vardır eğer craği veya nulled sürümü varsa para vermeden kullanmak, bırakında bu Türk milleti ve üretici arasında kalsın.
Bu mesajımdan sonra
muhtemelen banlanırım, ama kimse bu konuda yazmamış bari ben yazayım...
Crack ve ya Nulled sürümü kullanmak hırsızlıktır, kimse aksini söyleyemez. Kısaca sen diyorsunki
Hırsızlık Türk insanının İçinde Vardır. Eğer sen kendini böyle görüyorsan inan Türklük ile hiç bir alakan yok. Türküm demeye de hakkın yok. Ayrıca hem eski hemde yeni kabul edilecek TCK 301' e göre suç işlemektesin.
Kimse o yada bu şekil de, Crack veya Nulled sürüm kullanmak doğrudur vs demesin. Hırsızlığın hiç bir şekli hem insanlık adına hemde inandığınız değerler adına doğru değildir.
Bir konu daha, bile bile hırsızlık malı almak, kullanmak da hırsızlık kadar acınasım bir durumdur.
Hırsızlıktan adam olan olsaydı, meşhur Sülün Osman bu ülkeye başbakan olurdu....
Bu yazdıklarımın adı geçen firma ile hiç bir ilgisi yoktur. Yukarıdaki mesaja cevap verme gereği duydum. Benim mesajıma verilecek cevabada mesaj yazmama gerek yok. Sanırım Türk İnsanının %99' u bu yazdığım mesaja katılırlar katılmayanlar da; kendi inandığı değerler hakkında oturup iyice düşünsünler.
Saygılar....