Selamlar
Yine Farklı bir hizmet daha
Msn Sohbet Botu

bu bota 100 YTL ödeyerek sahip olabilirsiniz.
Not: Sadece 4 kişiye satılacaktır.

Özelikleri;
1) Msn de kendisini ekleyeni otomatik kabul eder
2) Sınırsız sayıda kişi sizi listesine ekleyebilir.
3) Bağlantı koptuğunda vs kendi kendine yeniden bağlanabilir
4) Ona mesaj yazan kişilerle sohbet edebilir
5) Onu ekleyen ve ona mesaj yazan herkese istediğiniz reklam mesajını atabilir.
6) Eyer elinzide sözlük db si varsa bunu bota uyarlayarak botun online sözlük görevi görmesini sağlayabilirsiniz.
7) Online destek botu olarakta kullanabilirsiniz.
8) Sitenizin hitini artırmak için kullanabilirsiniz.
9) veya kafanıza göre farklı bir amaç içinde kulanabilirsiniz.

Botu kendi pc nizde çalıştıracaksınız. yani server da vs deyil.
normal evdeki işteki pc den çalıştırabiliyorsunuz. adsl bağlantınız varsa günlerce açık kalabilir botunuz.

şimdi kısaca biraz teknik özet vereyim özelikle sözlük olayı ile ilgili

şimdi diyelimki botu ekleyen kişin nicki ali olsun botun nickide veli olsun

Sohbet Olayında:

Ali: Selam
Veli: Selam nbr?
Ali: iyiyim saol. sen nasılsın?
Veli: bende iyiyim. isim ney?
Ali: İsmim Ali. Senin adın ney?
Veli: benimkide veli?
Ali: Yaş Kaç?
Veli: 31
Veli: u?
Ali: 26 mesleğin ney?
Veli: walla boş gezenin boş kalfasıyım. sen ne iş yapıyon?
Ali: +1907 bende senin gibi işte takılıyom msn ne
Ali: çok hızlı cevap veriyorsun bot olmandan şüpheleniyorum!!!
Veli: yuhh be abi bide küfür etseydin botmuşum bot deme lütfen uyuzum bu kelimeye
Ali: Ok Sorry ben kaçtım kendine iyi bak bye
Veli: pai pia dostum

bu şekilde kısaca örnek verdim sohbet diyaloglarını kendiniz geliştirebiliyorsunuz irc bot lardaki mantık gibi

Sözlük Olayında:

Ali: rss nedir?
Veli: buraya rss kelimesi ile ilgili daha önce yazdığınız cevap yollancak

Örnek 2: eyer sözlükte sorulan sorudaki 2 ayrı kelime ile ilgili bilgi varsa ne olcak

Koşul 1: Tek kelime
Sadece o kelime geçiyorsa soruda cevap verir

ali: vbulletin
Veli: Vbulletin dünyanın en harika en kolay ama parayla satılın bulletin board yani forum scriptidir.

Koşul 2: O kelimeler cümlenin herhangi bir yerinde geçiyorsa cevap verir örnek olarak script kelimesini baz alırsak

ali: vbulletin scripti paralımıdır?
veli: Script genelikle server taraflı çalışan ancak istemci taraflı çalışan türlerininde bulunduğu ve genelde notepad te yazılan programla dillerinin oluşturulduğu dosyaların bütününe verilen addır.

Koşul 3: sözlükte sorulan sorudaki 2 ayrı kelime varsa her ikisinede cevap vercek şekilde

Ali: vbulletin script nedir?
Veli: Script genelikle server taraflı çalışan ancak istemci taraflı çalışan türlerininde bulunduğu ve genelde notepad te yazılan programla dillerinin oluşturulduğu dosyaların bütününe verilen addır.
Veli: Vbulletin dünyanın en harika en kolay ama parayla satılın bulletin board yani forum scriptidir.

vs vs gibi deyişiyor fazla uzun olup kafa karıştırmasın diye burda kesiyorum açıklamayı

şimdi para kazanma kısmına gelelim
bu özeliğini burda anlatmayacağım. sebebi ise foruma gelen yeni bazı arkadaşlar kendilerini çok bilgili ilim irfan sahibi sanıyor artislik yapıyor burda satışı ve konuyu baltalayacak mesajlar atıyor ortam geriliyor diye
ancak size garanti veririmki günde 20 dolar para kazanacaksınız. bende yalan dolan yok bilen bilir kandırmam dolandırmam kimseyi

profilimde msn adresim var isteyen gelir msn ne ekler anlatırım.

Not: Botun ücreti 100 YTL dir ödeme şekli garanti bankasına havale veya eft yaparsınız.
Not2: Botu satın alan kişiye kulanımı konusunda yardımcı olunucaktır. extreme taktikler verilecektir.

Not3: güven konusunda gelince çoktandır r10.net forumlarındayım ayrıca 10 yıldır internet alemindeyim ve sürekli holyboy nickini kullandım kimseyi dolandırmadım. kandırmadım. verdiğim sözleri yerine getirdim

r10 daki birçok üye ilede ticaretim olmuştur. alışverişim olmuştur zaten bilen bilir beni

Çok Özel bir ricam olacak Lütfen ve Lütfen Almıycaksanız yada satışı öldürmek için yada başka konu dışı birşeyler yazarak satışı baltalamayalım konuyu dağıtmayalım