merhabalar bu sorunlara çözum bulamadım

1 : ana sayfadaki katagori haberleri sayısı 6 iken ben 20 yaptıgımda internet ei bir sorun olmamasına karsın mozillada bir birine girdi bunun çözumu ne ola bilir acaba

2 : googlede indeksleme yapmıyor sanırım,
seoyu kulanıyorum 5.1 de siteolemik.org yaptıgımda 7 bin kusur sayfa gosteririken şimdi 1500 düstü devamlı site guncel olmasına karsın

3 : googlede diyelim istanbul hava durumu diye bir kelime aratırdı ve benim siteye o haber için girilmek istendi googledeki adrese tıklandıgında o haberin detayına girecegi yere o haberin bulundugu katagoriye giriyor bunu direk o haberin detayına girmesini saglamka için ne yapıla bilir acaba

4 : kewndi sitemden aldıgım bir linki baska bir arkadas mail yada tavsiye et dedigimizde maile giden haber linkine tıklandıgında 404 hata sayfası çıkıyor

5 : biz 404 hata sayfası çıktıgında yada olmuyan bir sayfada siteyi direk anasayfaya nasıl yonlendire biliriz

6 : sitenin saati bir saat ileride bunu normal bu duruma getirmek için ne yapıla bilir

çok soru oldu ama bu sorunlar var bu sorunları yasayıp çözumunu bulun arkadaslar varmı acaba