buraq arkadaşım sorularını hemen yanıtlıyayım.
Dikkat ettiyseniz ana sayfamızdaki kampanya bannerına tıklandığız zaman kampanya.asp adlı bir dosyaya yönleniyorsunuz.

Anladığım kadarıyla siz sol taraftaki hızlı sipariş sekmelerimizi görmektesiniz ki bunlarda sunucu.org un düşük maliyet ile sunucu bulundurmak isteyen kişi/kurumlara sunmuş olduğu alternatif paketlerdir.

Telefon ile aradığınız zaman bizlere kampanyamızdan yararlanmak istediğinizi belirtiyorsunuz zaten .

Yukarıda belirttiğim gibi sol tarafta olan hızlı sipariş bölümünde, kendi sunucusuna sahip olmak isteyen, yüksek trafiği olmayan ve bunu çok minimal maliyetlere karşılamak isteyen kişlere özgü hazırlamış olduğumuz seçenekler bulunmaktadır.

Dedicated sunucularımız konusundaki sorunuza gelince ;

Sunucu ORG

ben paketlerimizdeki ram lerin yeterli olacağını düşünüyorum. Ayrıca yeterli olmadığı takdirde sayfanın alt kısmında opsiyonel hizmetler başlığı altına ekstra ram fiyatları ve diğer gereksinimlerin tarafımızdan girilmiştir.

Sorularınıza elimden geldiğince cevap vermeye çalıştım. Daha ayrıntılı bilgi talep ederseniz 0212 347 00 90 nolu telefonumuzdan bize ulaşabilirsiniz.

iyi çalışmalar dilerim