Invoker adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
baltalama yapmıyom piyasa fiyatlarını söylüyom ben çok anlıyom evet anlamayanlarda olabilir onları bilgilendiriyom ... peki sen niye post kasıyosun?
ayrıca bunu yazan sadece ben değilim.. bu arada pardon -rep vercektim sana yanlışlıkla +rep verdim hediyem olsun sevinmişsindir
İşiniz gücünüz yok o öyle değil böyle.. Başka bir bildiğiniz yok. Herşeyin en iyisini siz biliyorsunuz.

Sana birazcık olsun anlayacağına inandığım şekilde anlatacam. Adam sana PR3 köpek satıyor. Adam sana PR0'larla gel fiyatını karşılaştır veya gel PR3 ile PR0 arasında ki bilinmeyen bilgileri söyle, bilmeyenleri uyar demiyor.. Adamın konusunu suistimal etme yetkisini nasıl buluyorsunuz kendinizde?

Bir domain, link alınmadan, reklamını yapmadan, index sayısını arttırmadan, içerik eklemeden PR değeri kazanır mı? Hayır. Sen burda adamın büyütüp, bugüne getirdiği bir köpekle alay eder gibi mesaj atıyorsun. Şahıs satış konusu açmış, siz köpek fiyatlarını tartışıyorsunuz.. İyice çığrığından çıktı artık. Adama neden post kasıyosun diyorsun ama bilmediğin birşey var, post kasan sensin. Eğer konuyla alakasız bir probleminiz varsa, bunu vBulletinin PM yöntemini kullanarak iletin şahısa. Senin yaptığın burada satış baltalamak.

Report..