KenanDuman adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Türk insanının içinde vardır eğer craği veya nulled sürümü varsa para vermeden kullanmak, bırakında bu Türk milleti ve üretici arasında kalsın. Ama kullanıpta bunun doğru olduğunu idda etmek yanlıştır. Evet SANET'e son zamanlarda çok yükleniliyor acaba neden rakiplerinin dışında kimse yüklenmiyor ? Şikayetlerin devamını okursanız sayın Smirnoff göreceksinizki çoğu kullanıcı hatası veya bilgi eksikliğinden kaynaklanıyor. Sanet'den hizmet alıyorum ve yeni açılan bir firma olmasına rağmen ciddi ve samimi iş yapıyorlar, bu söylediğimi oradan hizmet alıyorum yalakalık olsun diye söylemiyorum gayet samimi söylüyorum.

bakın kenan bey ben sozlerımın sonunda sanet hakkında onca sıkayet var oradan hızmet almak suphelı ama yınede hızmet alıp vaad ettıklerı hızmetlerle verdıklerı hızmetlerı karsılastırıp ona gore karar vermek gerekır dedım yanı ben sanet kotudur veya ıyıdır anlamında bır yorum eklemedım cumlelerımı tam okursanız hızmet alıp vaad ettıklerıyle verdıklerını karsılastırdıktan sonra ıyı veya kotu demek gerekır dedım