Aşağıda yazmış bulunduğum tamamen objektiflik esasına dayanan bir yazıdır ve firmayı karalamak için asla yazmam. Fakat etik olarak firmanın sunucularında sorun varsa bu konu hakkında müşterilerini bilgilendirmesi gerekliliği vardır. Hele firmanın anasayfasınada ulaşılamıyorsa insanların bu konuda ne düşünebileceklerini burada ifşa etmeye gerek yoktur. (Kesinti 16. saatinde)

afsbilisim adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
kb ile bende sorun yaşadım son günlerde fakat sorunum giderildi forumdan başlıklarımıda kaldırdım..
linüxlerinden sorun var dün geceden beri herkes bunu biliyor güzel bir anlatımla dile getireyim 20 müşterim var tek başıma kaldırıyorum 50 100 200 300 tek başıma uğraşırım daha sonrası ne olucak tamam haklı olan insanlar elbette vardır hakkınızı alırsınız hayırlısı ile herkesin başına bi aksilik gelebilir
kb yi kollamıyorum yada korumuyorum domainlerimi aldım diye iyi yorumda yapmıyorum yanlış anlaşılmasın kb.com.tr müşterileri konuşsun adamlarla tele bakmıyorlarsa atsınlar destek yoksa baksınlar benim devrettiğim reseller hala çalışıyor htpp://212.174.234.78 bakabilirsiniz bu reseller başka bir sunucuda herkezin problemi olabilir ben Sivastube** için ffmpeg flvtoll gibi eklentiler kurmak çalıştırmak için 2 hafta sunucuyu yatırdım çalışmadım sadece 1 site için düşüninki adamlar 3 4 bin site barındırıyorum
he diyeceksiniz ki müşteri ilişkileri 0 bende katılıyorum ama düzeleceğini tahmin ediyorum..