tricker bi cok yerle çalıştım diyorsun bi cok yerle çalışmak degil bir tek yerle çalışmak güzeldir. Çalıştığın yeri bilmek güzeldir sanırım hepsi sorunluydu ona bakarak çalışmadığın bi yeride sorunlu yaptın kafanda
Şahsıma atılan bir laf olduğundan uyarı olarak yazıyorum!
1) Çalıştığım firmaları görsen ağzın uçuklar emin ol. Sadece telekom değil Türkiye'nin hatta bağzıları var ki Avrupa'nın en büyük firmaları... Ayrıca ben dedimmi çalıştığım tüm firmalardan ayrıldım? Hayır!
2) Sen git istediğin yerde çalış. Bu senin problemin. Kimseyi irdelemez.
3) Seni geldiğinden beri takip ediyorum. Gayet ılımlı SANET elemanı gibisin... Belkide tanıdık, eş-dost... O, Sanet ve senin ayıbın olur ancak. Ayrıca daha 4 gereksiz mesaj atıp burda ki çoğu yılların üyesi konusunda uzman kişilerle boş yere atıp tutarak konuşma...
4) Ayrıca ben şuanda çıkıp Sanet veya başka bir firma hakkında konuşuyorsam. Elimde garantili bir bilgi vardır. Hiç kimse benim burda atıp tuttuğumu görmemiştir. 1 Dedicated alıp onun peşinden koşarak salata olma...
Sevgili KoşanBit, VBB boşverin... Uğraşmayın... Boş yere yormaya deymez kendimizi... Gün olur devran döner... Bir gün her şey ortaya çıkar...
Hadi herkese kolay gelsin.