ekinnetworks adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ortam tartışma ortamı değil. Konu istenilen yerde de değil. Gerek görüşümü sunuyorum , gerekse SANET'i savunuyorum. Çünkü onlarla çalışıyorum. Konuya iyi yada kötü yorum yapmak güzel ama yargılayıp geri bir düzeye itme çabası var gibi. Ne amaca hizmet ediyorsa amacınıda düşünce arkasına saklıyorsa bu bırakılmaz. Sözüm sana değil Syn. Koşanbit
Sözünüz ya bana yada VBB ye...

Şahsen ben alındım sözlerinizden...
Ben bir çok firmayla çalıştım ve çalışıyorum... Belirttiğim gibi çalıştığım firmalarıda eleştiriyorum. Bunu bilenler biliyor... Sayın Tapsin çok sevdiğim bir insanın arkadaşıdır. Kendileriyle ilk başlarda kısa süreli bir görüşmemiz oldu. Sağolsunlar veri merkezlerinide gezdirdiler. İçtenliği için hiç bir söz dile gelmez...

Fakat olay işte ise biraz duraklamak gerekir. Bir firma kurumsallaşarak büyür. roots da belirtmişti sanırım. Bu piyasada büyüyemeyecekseniz hiç girmeyin. Batma olasılığınız çok yüksektir.Firmanın sitesinin yetersizliği açıkça ortada... Şimdi şöyle diyelim. 100Mbit hattınız vardır. Siz bu hat üzerinden 200Mbit hat ücreti parası çıkartamıyorsanız zarardasınızdır. Tabiki bu konuda Sayın Tapsin özgürdür. Bunada kimse karışamaz. Kendi hesabını hazırlayıp ayağını yorganına göre uzatmıştır tabikide. Fakat R10 bazlı çalışarak bir kurumsallık elde edilemez. Burdan çıkacak müşteriler bellidir. Hatta yaz dönemide geliyor... Cebine harçlığını koyan ilkokullu, liseli gençler R10'dan bol bol oyun sunucusu alacaklar ve maksimum 2 ay sonra kapanacaktır. Bıraktıkları borçlar cabası... Bunuda sizden karşılayacaklar. Bunlar emin olun zarardır...

Umut ediyorum ki siz de diğer büyük telekom şirketleri gibi büyür istediğiniz yerlere ulaşırsınız. Sizde konusunda yetkin network ve satış uzamanlarıyla çalışır, yine umut ederim ki Gbit hatlara ulaşırsınız...

Sanet konusunda bu son yorumumdur. Aşırı bir olay olmadığı sürece susuyorum...

Kolay gelsin.