Bir kaç sağlam Şirketten onay aldıktan sonra SANET ten Makine aldım gayet samimi insanlar . Eleştiri yapmıyonuz Kişisel takıntılarınızı yazıyorsunuz böyle saçma sapan şeylerlerle siteyi meşgul etmeyin !!!
Ve bir arkadaşım önceki silinen başlığın tamamını yolladı resimlerine de baktım gayet hoş ne varsa onları resimler halinde koymuşlar ayrıca bi tanıdık sayesinde hatlarının hızı hakkında garanti bilgi aldım imkanlarınıda öğrendim dedikleri gibi bu güne kadar gelen tüm şirketlerin isteklerine cevap vermişler.GEREKSİZ YORUMLAR YAPMAYIN...
Burda ben kimseyi savunmuyorum... Gerektiğinde çalıştığım firmalara bile çok laf söyledim... Ve söylemeye devam ediyorum...
Fakat şöyle bir durum söz konusu. Firma daha çok yeni. Daha senesini bile doldurmadı. Bir çok eksiği var. Mevcut site cidden berbat. Forumlarda vvarez olarak dağıtılıyor. Siz gidip bunu site yaparsanız insana biraz gülerler. Bir çok arkadaş bu konuda uyar yapmış.
Koşanbit ve VBB ye katılıyorum... Çünkü dediklerinde gayet haklılar. Ben gidip hiç bir zaman AWBS kullanmam. Oturur kendi sistemimi yazarım. Fakat her kez programcı olacak diye bir şey yok... AWBS bir çok hostingçinin işini kolaylaştıracak ve işlerinin neredeyse tamamını çözecek bir sistem. Eğer buna laf edecekseniz başka bir sunum yapmanız şart.
Bir çok kez tartışıldı.... Güzel TÜRKÇE'miz ve terimler... Bu konuda cidden özen göstermek gerekli... Bundan kastım gidip anakartın chipsetinin inciğini yazmak değil... 2Mbit uplink derken 256Kbit eş değer biçmek...
Sanırım anlayan anlamıştır.
Kolay gelsin.