Sitemi gerekenden fazla şekilde güncel tutmaya çalışıyorum çünkü başka sitem yok bu şekilde ilgilendiğim şuan varsa yoksa bu site üzerindeyim. Orjinal konuları nasıl bulabilirim nasıl yapabilirim bu konu hakkında biraz bilgi verirmisiniz. Ve bunuda elimden geldiği kadar yapıyorum.
Link değişimlerinide çapraz harici yapmıyorum.
Verdiğiniz linkler için teşekkürler . forum homeden title hariç kalanını kaldırdım birde google doğrulama kodu hariç.
zirve100 de ki analize göre artık nominal değerleri tutturursunuz hocam metalarda. orjinallik şöyle ki, başka forumlarda indexlenmiş konuları kendi forumunuza aynen almanızın hiçbir faydası olamaz size. Ancak 100 cümlelik bir metinde bu metne 2-3 cümle eklerseniz kendiniz, o zaman faydasını görürsünüz. + ilk indexlenme de önemli bence. yani bir konu var siz açtınız ilk olarak sizde google indexledi, daha sonra konuyu başka siteler aldı sizden aynen açtılar. onlar kopya site, spam olarak algılanırken siz orjinal bir site gibi düşünülebilirsiniz. her zaman güncellikte ilk olmaya çalışın. benim izlediğim politikalar bu şekilde...