Arkadaşlar daha 27 mesajı olan ve hiç itraderi olmayan biri bi konu açıyor hemen atlıyorsunuz tanımadan etmeden, adama sitenizin ftp sine kadar tüm bilgilerinizi vereceksiniz ya adam sitenizi uçurursa nolacak. ben söyliyim nolacağını dolandırıldım diye şikayetim var bölümüne doluşacaksınız, biraz ciddiyet lütfen....
Merhaba
FTP bilgilerini istemedim kimseden. En azından gönderen FTP şifresine kadar göndersin dedim mi?
Lütfen insanları *********** yerine koymadan önce 2 kere düşünün. Ben belki FTP şifresi istemeden bazı şeyleri kullanıcıya tavsiye ederek başarmaya çalşacağım? Ne biliyorsun? Belki kullanıcıya diyeceğim ki şu kodu şöyle yap?
Benim açtığım bir başlıkta "dolandırıcılık" kelimesinin geçmesini çok içerledim. Birbirimizi tanımadan diyorsunuz. Siz de beni tanımıyorsunuz.
Yıllardır coder olarak bu işin içindeyim. tonla kişinin ftp'sini aldım yazdım kodu geri verdim. Ne yapayım elalemin FTP'sini silip? Önemli olan FTP değil, veritabanıdır. 100Klık sistemlerle çalıştım iş yerlerinde, hiçbirinin çıktısı yoktur bilgisayarımda.
Arkadaşlar tamam, atmayın özel mesaj. Yapmayacağım hiçbirşey. Kendi projelerimi çıkartırım, sonra gider yabancı forumlardan müşteri ararım.