Güzel yorumlar hoşunuza gidiyor da neden olumsuz olunca zorunuza gidiyor?

Alıntı
Simdide sitemizemi takdin.
Takdin değil taktınız demelisiniz. Benim sizinle bir samimiyetim yok.

Alıntı
o script trojenli bi scirpt di acelemiz vardi trjeni temizledik ve sitemize gecici olarak kurduk. Ayrica duz metin bir sitede koysak bu bizim kotu yada uyduruk oldugumuzu gostermez. Ayrica ben bizden alin diye bise yazmadim kimseyi zorlamadim. Gerektigi kadar seffafiz dedim ki seffaf davraniyoruz.
Scriptin nasıl olduğu önemli değil. Evet keşke düz html bir sayfa olsaydı. Sadece yakında geliyoruz yazsaydı veya fiyatlarınız yazsaydı. İnanın daha güzel olurdu.

Alıntı
Ben sitemiz kimsede olmicak kimsede olmayan birsey kullanicaz yada cok guzel olucak demedim dedigimi hatirlayan yada okuyan varsa solesin. Ayrica bedava script dediginiz script icinde emek verilmis. Bence siz awbs yi iyi bir sistem saniyor olmalisiniz. Kodlarini goremediginiz. Kendini gizleme geregi duyan her script benim gozum de kotudur.
Size böyle birşey dediğinizi kimse söylemedi. Ama bir dc bedava script kullanıyorsa ne olursa olsun dc için bu bir eksidir. İdareten diyorsunuz. İyi de üstadım bir aceleniz mi vardı idareten diyorsunuz.

Herşeyi bitirip öyle tanıtımınızı yapsaydınız belki daha farklı olurdu herşey.

Alıntı
Awbs inceledim ve dezend ile kodlarina bakdim order sistemlerin de mail ile bilgileri iletiyor. Ve whmcs ile ayni sistemi kullaniyor 80 $ a whmcs alip awbs diye editleyip icine de bi dunya gereksiz kod eklemisler.
Yani awbs'de bu olay var bir tek siz biliyorsunuz. Ayrıca whmcs nerde 80$. Söyleyin toptan alacaığm.

Alıntı
İşde sizin gozlerinizi kapatarak bildikleriniz ogrendikleriniz. Bana hazir script diyerek hazir yapilmis awbs yi on plana cikariyorsunuz.
Biz gözlerimizi kapatmıyoruz. Size demek istediğimi yukarda söyledim. Awbs şart değil whmcs vb. de olabilirdi.

Alıntı
Gene soluyorum sitemiz hala hazirlaniyor o siteyi de gecici olarak koyduk.
Bakalım biten sitenizi de en yakın zamanda görürüz inşallah.

~
Son olarak bir sekreter vb türkçeyi iyi kullanan birini işe alırsanız sizin adınıza yazsa iyi olur.

Kişi İlkokul mezunu bile olsa (amacım küçük görmek değil) bu kadar türkçe yanlışıyla yazı yazmaz.

**Sizinle bir alıp veremediğim yok. Size ilk hayırlı olsun diyenlerden biriydim. Ama zaman geçiyor sizde ne yazıkki pozitif bir değişme göremiyoruz.

Sadece hat sunucu kapasitesi yükseltmekle bu iş olmaz.

Pazarlama da çok önemli. Pazarlamada da güzel türkçe kullanma çok önemli.

Saygılar