Simdide sitemizemi takdin. o script trojenli bi scirpt di acelemiz vardi trjeni temizledik ve sitemize gecici olarak kurduk. Ayrica duz metin bir sitede koysak bu bizim kotu yada uyduruk oldugumuzu gostermez. Ayrica ben bizden alin diye bise yazmadim kimseyi zorlamadim. Gerektigi kadar seffafiz dedim ki seffaf davraniyoruz.
Ben sitemiz kimsede olmicak kimsede olmayan birsey kullanicaz yada cok guzel olucak demedim

dedigimi hatirlayan yada okuyan varsa solesin. Ayrica bedava script dediginiz script icinde emek verilmis. Bence siz awbs yi iyi bir sistem saniyor olmalisiniz. Kodlarini goremediginiz. Kendini gizleme geregi duyan her script benim gozum de kotudur.
awbs inceledim ve dezend ile kodlarina bakdim order sistemlerin de mail ile bilgileri iletiyor. Ve whmcs ile ayni sistemi kullaniyor 80 $ a whmcs alip awbs diye editleyip icine de bi dunya gereksiz kod eklemisler.
İşde sizin gozlerinizi kapatarak bildikleriniz ogrendikleriniz. Bana hazir script diyerek hazir yapilmis awbs yi on plana cikariyorsunuz.
Gene soluyorum

sitemiz hala hazirlaniyor o siteyi de gecici olarak koyduk.
Bir şirket sahibi şirketiyle ilgili müşterilere yöneltilen sorularda gelip kendi cevap verirse garip olur.
Evet kendinizi övüyorsunuz. Görebileceğiniz en şeffaf veri merkeziyiz diyorsunuz.
Bu konuda kimse size şirketinizi nasıl anlatırsınız kısaca diye bir soru sordu mu? Sormadı. Kişilere görüşleri soruldu.
Sizinle çalışmak için teyide ihtiyaçları olup olmadığına siz kara veremezsiniz. Teyide ihtiyaçları var ki konu açmışlar.
Ayrıca kusura bakmayın ama kendinizi çok yukarda görüyorsunuz. Datacenter açtınız. Siteniz yoktu. Sırf satış yaparken millet sizi zorladı diye gidip ücretsiz bir asp scipti kurarak (güya) site açtınız.
r10'da hosting işine yeni girenler bile nerdeysa awbs ile giriyor bu işe.
Eleştirilerimiz kötü olarak anlayacığınıza kendinize çeki düzen verirseniz başkalarının da sizi önermesini sağlayabilir ve bu tip görüş alınan konularda gelip kendiniz kendi firmanızı anlatmak zorunda kalmazsınız.
Saygılar.