Konuyu açan arkadaş haklı kendisi ne zamandır niobeweb müşterisi bilmiyorum ama ben 3 yıldır kullanıyorum başta iyilerdi ama sonra bir yenilenme sürecine girdiler ne olduysa ondan sonra oldu. Mail serverları bi berbat spam motoru gibi mubarek mesaj attığımda ise Cüneyt Bey "Qmaillerin hepsi böylemiş" gibi çocukca bir cevap verdi. Bunu geçelim derken sitem 4 gün kapalı kaldı. Cuma günü mesaj attım pazartesi cevap geldi adamlar devlet memuru sanki. Site üzerinden canlı desteğe tıkladım bekliyorsunuz ve şu anda hiç eleman yok yazıyor ama site anasayfasında canlı destek online görünüyor.
Eski kaliteleri yok artık 8 tane sitem ve 9 tane domainim var keşke ilk yıllardaki gibi kaliteyi korusalar. Ama artık iş çıkmaz bunlardan cıvıttılar iyice. Zaten taşıyorum hosting ve domainlerimi kurtulmaya az kaldı.
Eklemeyi unuttum;
Bu olay bir defa gelmedi başıma hatta gün içinde 4-5 defa sunucularda kesinti oluyor
JOOMLA SİTEM İSE sayelerinde çöktü safe mod kapalıyken safe modu açmışlar tabi virtuemart gibi bileşenler silinmiş müşterim aradı 10 gündür sitede bir şey noluyor dedi tabi sebebni sonradan anladım araştırdım ama tavsiyeleri " joomla 1.5" kullanmam oldu yani kendilerinin hiç suçu yok. Sorumsuz ve utanmazlar. Pişkin adamlar.