Senbul adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
sanırım ulkemızde nokia haricinde pek tlefon kullanılmıyor

Kendi görüşlerimi yazayım sana , telefon özellik bakımından zengin fakat marka dan kaybediyor.

nokianın bir modelini sorsaydın eminin 10 larca mesaj yazılırdı buraya.

Uzun vadeli kullanmayı düşünüyorsan ve hoşuna gitti ise alabilirsin özellikleri cok fazla , 256k renkli ekran bluetooth+kızılotesi , hafıza kartı desteği , hoş tasarım , media dosyalarını çalabilmesi vs vs ama....

Eğer sık sık telefon değiştiren birisi isen ; tavsiye etmem 2. elde bu telefon 5 para etmez,

telefoncuya satmaya kalksan almazlar ; alanlarda ölü fiyat verirler.

daha fazla yazıp kafanı karıstırmayayım...

Edit : daha detaylı bilgi için....
*SIEMENS S75*kullananlar ve almak isteyenler BURAYA! (lütfen başka konu açmayınız)
bende tam böle dalıcaktım niye kimse yazmıo diye bir hayırsever yardım etmiş allah razı olsun .Walla nokia konusunda haklısın donanimhaber in 9 sayfayıda okudum telefonun bana göre en kötü yönü tasarımı tuşlar çok şekilsiz onun dışında hasta oldum telefeona .Benim eski cx70 i 110 lira ya okudular dediğin gibi siemens in 2. eli ölü kıpırtı yok .Bende sanırım nokia ya dönücem başka türlü adam gib modelleri yok bi benq-siemen in s88 i hoşuma gitti ondada hiçbir şey yok.Biraz bütçeyi ve google ı zorlayıp nokia alıcaz ne yaplim .yorum için çok sağol kardeş.