arkadaşlar bundan 5 ay önce miphoto arkadaşlık scriptini aldım 99 dolara artı tema ve pluginleri ile 129 dolara mal artı western unioun ile aldim o parayi bile saymiyorum, httrp://www.rakastar.com bu siteyi yaptim ilk 2 ay içinde 1200 tane üyem olmuştu hepsi yabanci danimarkalı fakat benim kizla ayrildim siteyi sildim ve şimdi oyun sitesi yaptim fakat başka bir script ile isteyen olursa ona miphoto scritini uygun bir fiyata veririm tabiki MicroScripts - MiPhoto: Social Networking Software, Dating Software sitesindeki kullanıcı şifrelerine veririm artı bu scriptin özelliklerini öğrenmek isteyen arkadaşlara kısaca anlatim, açığı olmayan kaliteli bir script her üye kendi profilini düzenleyebilir ve youtube video veya kendine özel kodlari koyarak kendi profilini özelleştirebilir, artı üyeler 25 isterseniz 100 tane resim eklebilir o size kalmiş bir şey, ve üyeler arasi yazişma, özel mesajlaşma, video sistemi youtube gibi, top erkek ve bayan üyeler, resimlere oy verme, güzel kapsamlı bir arama sistemi, en ve en büyük özelliği ise çoklu dil desteği tabiki ilk başta adamlar ingilizce olarak veriyor onu admin panelinde türkçeleştirebilirsiniz veya başka dillerde eklebilirsiniz, artı, kendi sayfanızı oluşturabilirsinz, örneğin php den anlıyorsanız eğer girin geliştirin scripti buradan demosuna bakabilirsiniz MiPhoto v2.1.0