Ben de bazı şeylerden bahsetmek istiyorum.
Yine sorular ve bilgi edinme konularına istinaden işe yarayacağını düşünüyorum.

x Bir verimerkezi bulduğunuzu varsayalım, bu verimerkezi Türkiye'de Marmara bölgesinde iyi bir yerde kurulmuş, sermayesi sağlam, kendini finanse edebiliyor ve hızlı biçimde piyasaya hakim oluyor.Aynı zamanda, tüccarlık, esnaflık, danışmanlık, emlak, vs... işleri de yapıyor... Burayla çalışmalıyım?

- Türkiye'de kim ne kadar iş yapıyorsa o kadar maharet sayılıyor...
Yanlış!.. Bir firma aynı anda ayakkabı eşya satabiliyorsa (bkz. Türk Ticaret), bir firma hem emlak danışmanlığı hem bilgisayar oem satışı yapıyorsa oralarda uzak durmalısınız...
Bir işi bir kişi bir anda bir kez yapabilir diyorum ben...
Aynı anda birçok ticaret alanında faal olan firmalar müşteri memnuniyetini gözardı eder, en fazla derdi daha hızlı ve daha anlık gelişen şeyler üzerinden para kazanmaktır.
Aynı anda, iş yerinde farklı kollarda çalıştırılıyorsa o işten performans alınamaz.Doğal olarakta bu müşteriyi memnun etmez.Bir husus daha var, herkesin işi farklı olsa bile o firma örneğin tüccarlıkta ve emlakta kaybederse, firmayı verimerkezinden aldığı karla ayakta tutmaya çalışacak.Doğal olarak firma birkaç gün sonra geyik bir tabirle down olacak.
Hele ki, adamların gece kondudan kaçarcasına orayı terkettiğini ve orayı birkaç haciz memuru haczettiğini düşünün.
Türkiye'de verimerkezi açanlar bu işi ciddiyete alarak yapan insanlar değil, bir iki yer haricinde ciddiye alıp çalışan yer göremedim.
Bir firma ve firmalar grubunda çalışıyorsanız çok şeye dikkat etmeniz gerekiyor, bu tarz şeyleri ancak develüasyonlarda ve buna benzer durumlarda görmeyebilirsiniz.Her an bu tarz bir durumla karşılaşabilirsiniz.