Bursada alanadının geçtiği yere çok çok yakın bir yerde yaşayan biri olarak bu domainin bu fiyata ancak köy koop. tarafından alınacağı kanısındayım. Hiçbir geliştirici bu domaini aldığı takdirde yıllarca reklamda döşese gelir elde edeceğini sanmıyorum. Çünkü bu köy kınalı kar zamanında moda olmuş ve artık unutulmuştur. Bana göre tarihi yapısı korunmuyor ve günden güne de bozuluyor. Haliyele popüler hiçbir yeri kalmadı artık. Söylendiği gibi cumalıkızıkta şirket, holding'i geçin firma bile yok. sadece bir su fabrikası var ama yeterli kapaside değil. (Yöreyi çok iyi tanıyorum)

Yaşadığımız devir teknoloji devriyken hala tarihe gün tutacağız diyerek hiç gelişmeyen bir yer. Restorasyon çalışmaları ise hiç yok neredeyse çürüyecek artık Eminim ki halen Bursa'da dahi bilmeyen bir çok vatandaş vardır.

fıratabi, tamam elinde çok güzel domainlerin olabilir, hatta bahsettiğin gibi bir çok domainini çok çok yüksek bedellerede satmış olabilirsin. Ama konuyu okuduğumda gerçekten buradaki kimseyi tanımıyorum ama çok böbürlenmişsin. Keşke biraz mütevazi olupta boy gösterisi yapmasaydın. Burada hiçbir kişi boş değil. Belki aramızda 10-13 yaşında arkadaşlarımızda vardır, ama hiçbirinin boş olduğuna inanmıyorum.

Benden sana tavsiye, git köy koop. ile görüş ve web'in önemini anlat, hatta tanıtım amaçlı demo bir içerikle sun. Anlaşamazsan bence dön burada uygun bir fiyat ile açık artırmaya sun. Farkındasındır kazanç kapısı olan bir domain değildir.