Ben telekomu falan savunmuyorum. Teknolojisi gelişmiş ülkelerde çoğu hizmet TR'dekine göre zaten kat kat ucuz...
Siz olsanız 10 lira maliyetli ürünü 1000 liraya satabiliyorken hemde kapış kapış bu ürün gidiyorsa piyasada tekseniz neden indirim yapasınız ? Ulan çok pahalıya satıyorum allah kahretmesin beni bari 50 liraya satayım dermisiniz ? Bu hizmetin bedeli daha düşüktür belki ama adam neden satış fiyatını düşürsün ki ?
Turkcell zamanında fahiş fiyatlarla indirim yapmadan cayır cayır hat sattı kontör sattı. Noldu sonra Telsim el değiştirdi Vodafone oldu kampanyalara başladı Avea kampanyalara başladı o fahiş fiyatlar dibe indi... Neymiş demekki aynı hizmet daha ucuza verilebiliyormuş ama bir şartla piyasada aynı hizmeti veren rakipleriniz var ise fiyatlar iner. Yoksa fiyatlar falan düşmez !
Adamlar bugün büyük bir indirim yapsalar ulan hayvan herif bugüne kadar niye bizden 3 katı para aldın demez miyiz ? Adamlar bunu demesinler diye indirim yapmıyorlar.Biraz hızı arttırıp biraz fiyatı arttırıp göz boyuyorlar...