KomoL adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
yunusemre ben ultravbye en sık takılanlardan biriyim {güveniLir} bir destek sitesi oLduğunu biLiyorum hatta daha güveniLir oLduğunuzu beLirtmek için ultravbde görev alan arkadaşLar hiç bilgisi olmayana hiç bir üçret talep etmeden forum kuruyor her eksiği tamamlıyor çok taktir ediyorum çalışmalarınızda ama iframe olayı neden yapılıyor 3 4 temada rastladım ben üzüldüm açıkcası

Evet o projeyı ben geliştirmiştim herzaman desteğa açığız kapımız kapanmaz bize olan güveninizi yitirmediğiniz için teşekkür ederiz.

iframe ye gelınce ben courtierstone.net yeni adıyla adobedestek.net ın sahıbıyım aynı zamanda uvb de yöneticiyim biz bu tasarım işine yeni başlamışken kendi sitemız için uvb nın temasını almıştık inanın ben bile iframe olduğunu bilmiyordum..

DeadLy (Sinan) arkadaşımın dalgınlığına gelmiş bunun için ultravb adına tüm üyelerımızden özur dileriz.

Zaten şöyle arkanıza bir bakarsanız uvb nin iframeye ihtiyaç duymayacağını anlarsınız

Güven konusuna gelınce benı uvb dekı profılımden messenger ı eklıyerek cpanel & ftp & forum şifrelerını veren çok üyemız oldu bu bize güvendıklerını gösterdı, şimdi görüyorumki yarısı bir hatamız yüzünden bizi kötülüyorlar olsun kapımız kapanmaz

İframe için tüm UVB Adına özür dileriz.

Destek bekleyenlere herzaman kapımız açıktır

AnıL Karahan