eskeyp.net adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Gizli eklenen şeyler sanalda hata değil hile ile başkasından yararlanmaktır.. vBulletin destek vermek veya tema yapmanın karşılığında bir şey bekleyemezsiniz her temayı veya eklentiyi kuran template içinde kod ararsa ne anlarız bu yaptığınız işten değilmi.. Burda yazan arkadaşların her biri bir tema yapabilecek bilgideler başkasının istediği temayı burda hileyi örtbas etme amaçlı yazmana gerek yok.. Yeni düzey modlarınızı bu yönde uyarın başka sitelerde yazılmak hoş olmaz kanımca..
evet haklısınız zaten yönetımde buyuk ölçüde degısıklık yapıldı ama bu sekılde ınsanları karalamk cok yanlış diye dusunuyorum yardım gorurken cok ıyı bır yanlısını görunce bunlar boyle soyle demek cok agrımıza gıdıyor acıkcası bence yanlıs olan su temayı koyan arkadasın oraya not dusmesı lazımdı burda bu var burda su var diye orda sonuna kadar haklısınız ama insaları boyle birsekılde karalamk yanlıs.Dedıgınız gibi baska sitelerde yazılmak hiç hos degıl bız yaptıgımız guzel işlerle anılmak ıstıyoruz bolum moderatorunden bu konuyu kaldırmalarını rıca edıyorum özelden pmden butun sorulara cevap verebılırız