Ya kimmiş algoritmanın kökten değiştirdiğini duyan çizen. Google zaten sürekli algoritmasında değişiklikler yapıyor. Bu yüzden de Google, Google zaten. Bir anda algoritmasını değiştirmez. Algoritması zaten Dünya'daki arama motorlarından en iyisi. Sadece bazı arama algoritmalarını değiştiriyor. O da gözlemlerim tabii ki. Mesela bir site orjinal bir makale yazıyor. Onu alan ve yayınlayan 30-40 site eskiden aramalarda ondan önce çıkıyordu. Bunu nerden biliyorum. Kendi makalelerimden. Yazımı alan siteler başlarda önde çıkarken şu anda ben önde çıkıyorum.
4images resim galerisi scripti kurulumu - Google'da Ara
Bazıları hangi makalenin pagerankı yüksekse onu en üste koyuyor falan diyor bu da yalan.En basit örneği bu makalem. Benim sayfamdaki linkim Pr0 iken R10da yayınlanan aynı makalemin pr'si 1 ama buna rağmen benim makalem 1.sırada çıkarken r10da yayınlanan 4.sırada çıkıyor.
ersenerdal.com/4images-resim-galerisi-scripti-kurulumu.html/ - PR n/a
r10.net/web-tabanli-uygulamalar/41978-4images-resim-galerisi-kurulumu-ve-ayrintilari.html - PR 1
Aferin GUGIL
dikkat ederseniz konunun başında "köklü algoritma değişikliği" şeklinde bir ibare var. alelade veya sık tekrarlanan ufak tefek tabirinden algoritma değişiklikleri ile KÖKLÜ algoritma değişikliği arasındaki farkı da siz takdir edersiniz.
Ben
WebmasterWorld News and Discussion for the Web Professional u referans gösteriyorum. Bunun aksini iddia eden arkadaşlar da varsa daha sağlam bir referansla iddialarına dayanak verebilirler.