S.a Beyler Bu Google Dalgalanma ile Alakalı Biraz Bilgi Almak istiyorum...
Sitem
mIRChit.Com - mIRC, mirchit, mirç, mirch, mırc, mirc sohbet, sohbet, chat, türkçe mirc Google 'de mirc mırc v.b Kelimelerde 3. Sırada idi ve 12 Sayfaya Attı Sandbox'a Girmedigi Ap Açık Ortada Dalgalanma Dediler ve bu
Dalgalanma Nedir ?, Neden Site Dalgalanmaya Kapılır?, Dalgalanma Süresi Tahmininizce Ne kadardır?
Ve Birşey Daha Duydum Bu Dalgalanma Olayı Siteler için Yararlı Diyorlar Site Kendini Biraz Geç Toparlar Ama Saglam Ayakta Durur Diyorlar...
mIRChit.Com Google'de Banlanmış idi Ve Bandan Çıkartmayı Başardım Ve 1 aydır Kasıyorum ve iyi Yerlere Geldi Diye Sevinirken Bu Dalgalanma Olayı Biraz Moralimi Bozdu Biraz biLgilendirirseniz Sevinirim...
Ne Sandbox nede google ban arkadaşım domainin Aynı olay mircturkey başınada geldi ve aynı bu dalgalanma döneminde geldi . bu dalgalanma sadece seni etklilemedi mirc sohbet vsvs birçok kelimede taşların yerini değişdirdi olumluda etkilenebilirsin olumsuzda mesela 4 sayfadaki bir sitem once 12 ye sorasında 8 sayfaya bugunde 2 sayfaya geldi . google pagerank güncellemeleri sonuçlanana kadar sitende title meta keyword ve tasarım değişikliği yapma bu olumsuz etkiler. şimdilik biraz çalısmak ve beklemekden baska birsey yapma