Bu firmadan bir yıllığına aldığım hostingimi çatlaya patlaya iki ay götürebildim.Sitem çoğu zaman service unavailable oluyordu ve verdikleri tek cevap "scriptinde hatalı kod var" Başka sunucu da ne hikmetse bu hatalı kod(!) sorun teşkil etmiyordu.Beni en çok düşündüren ve bunlara karşı soğutan mesele ise;msn'de memleketimin genel karektersitiğine mi veya üslubuma binaen böyle dedi bilmiyorum;hosting siparişinden sonra msn'de "yok ben ülkücüyüm,sapına kadar milliyetçiyim vs"türünden gayet hafif,yakışıksız,ciddiyetsiz yersiz sözler sarfetmesiydi.Banane senin ülkücülüğünden,şuculuğundan,buculuğundan. ..İstersen ateist,marksist ol;beni alakadar etmez,benim senle muhataplık derecem sadece aldığım hosting ve hostingin ahdedilen süre içerisindeki performansıdır.İşin garibi benim gibi bu konularda tam marjinal bir adama söyledi ki bunları,ben hayat felsefesi olarak parti,siyaset gibi kavramlara inanmayan ve hiç birine itibar etmeyen ve bu kavramlar üzerinden müşteri ve taraf kotarılmasından nefret eden biriyim.Kısacası,ilk msn görüşmem de gayet külhanbeyi ve sokak ağzı üslubundan hoşlanmamıştım ve sonucu o an kestirmiştim.Ha cümleleri arasına bazen sıkıştırdığı "efendim" kelimesini saymazsak daha müşteri ilişkisinden yoksun böyle bir firmanın hosting ve sitenizin istikrarı konusundaki verdiği ilk intiba bile sıfır...