peridokya mehmet bey Benim size herhangi bir garezim veya lafım yok. bana tatildeyim dediniz tamam dedim ama benim ögrenmek istediğim dün saat 1 civarında sunucu gitti yok virüs taraması dendi tamam dedim sabaha düzelir öyleyse.
sabah saat 8 de ticket actım ne zmaan acılacak 1 saat sonra dendi. ii dedim tüm herkese 1 saat sonra siteler aktif dedim. saat 10 oldu siteler nerde sordum. cevap yok sitedeki indexi gördüm 1 saat sonra yazıyor. ha işte o saatten sonra ne tickite cevap verildi ne bir şey.
ha beni tanıyorsunuz aldıgımdan beri dogru dürüst kullanamadım gerek plesk gerekse başka sorunlar hep üst üste geldi benim diger şirketi bırakmamın sebebide gereksiz sitelerin kapanması ve beni haberdar etmemeleri diye söylemiştim ilk konuşmamızda.
baktım ilgili cıktınız tamam dedim. e bana tam bir acıklama yapın ne ben ne benim müşterilerim magdur olmasın benim sinir oldugum noktada bu...! 1 saat diyorsunuz sabah saat 8 de saat şuan 21:30. dürüst davranacaksınız valla arıza var sunucu taşınıyor bu 1 2 günde sürebilir denilir ben yedeklerimi başka sunucuya atarım isterse 5 ay kapalı kalsın umrumda olmaz...!
sonuc olarak sözünüzde durmuyorsunuz. bir saat söyleyin bizde müşterilerimize o acıklamayı yapalım yada verin yedeklerimizi başka sunucuya atalım olay kapansın ya kimseyi kötüleme peşinde değilim meslektaşımsın elbetteki bir birimize sahip cıkalım ama böylede olmaz.
Saygılar.