Birincisi, sizin 7 tane VPS müşterinizin tamamı 100'er GB kullanmıyorlar. Hepsi toplamda 100 GB anca kullanıyordur, lütfen gerçeği yansıtmayan hesaplar yapmayın. Burda kaç tane arkadaş VPS'sinde 100 GB veri taşıyor acaba??
İkincisi, siz bu işi kurumsal yapıyor musunuz yapmıyor musunuz bilmiyorum ama gerçekten Kurumsallığa yakışan şahıslar böyle birşeyi yapabilir.
"Müşterilerin yedeklerini ben mi almalıyım Allah aşkına?" O neden sizden hizmet alsın Allah aşkına?

Böyle birşeyin mümkün olmadığını, olsa bile zor olacağını, anca bunu ek hizmetle yapabileceğinizi söyleyemiyorsunuz. Bu şekilde yanlış anlaşılırsınız. Ayrıca ben olmalıdır, olacak demedim. Netinternet'i de uzun süredir tanıyorum. En kaliteli yerlerdendir. Sadece olsa daha iyi olur diye düşündüm. Mesajımda 3-4 kere
bence kelimesini kullandım. Kimse benim düşüncelerimi yargılayamaz. Ayrıca konu VMY yedek alsın mı almasın mı değil, konuyu kendinize çevirme nedeninizi pek anlamadım.
Ve şuan sizin sunucunuz da 700 GB veri olmadığını adım gibi biliyorum. Toplasan 80-100 GB varsa vardır.
Önceki mesajlarımı okursanız konuyu kendime çevirip çevirmediğimi anlarsınız

Netinternet bizden daha kaliteli bir firma daha çok müşterileri ve yedekleri var bunun pek mümkün olmayacağını belirttim
Amacım ne reklam nede konuyu kendime çevirmek. VPS verileri konusuna gelince 7 vps toplam verilerini size inandırmak gibi bir amacım yok. Sadece bu olayın mümkün olmadığını belirttim.Ama gerçekleştirirlerse ne mutlu Netinternet e

Saygılarımla