Emek harcar özgün içeriklerle donatırsın senelerini verirsin siten bi yere gelir 3 - 5 kendini bilmez siteni botlarla taratıp 3-5 domain ismiyle yayınlarlar biri sandboxa girse digeri girmez hesabı, bi bakmışsın senin özgün içerigin noktasına virgulu aynı 5 tane site var.
Sonrada google seni içerik kopyalıyor diye sandboxa alır onları uste cıkarır o kadar emeğin heba olur ben şu an bunu yaşıyorum,
Sana katılmamak mümkün değil. Bende böyle bir proje üzerinde çalışıyorum. Rakiplerim genelde pr6 ve en dandik olanının 10+ edu backlinki vardı. Bende kastım epey pr4 yaptım sonra 15 tane edu backlink yaptım (spam değil). aramalarda rakiplerimin 3 tanesini solladım ve 3. sıraya çıktım. bir hafta önce hitlerimde düşüş olmaya başladı. Biraz araştırınca dengesizin biri ortalığı karıştırdığını gördüm. Adam mesela ben sitemde yüzlerce araba tanıtıyorum diyelim oda gitmiş mavibmwz4.com kirmizibmwz4.com siyahbmwz4.com gibi benim kastığım kelimelerin her biri için 5-6 domain almış ve içirik te benden ve diğer rakibim olan sitelerden birebir kopya! Ama sonuçta bizi de geçti
acı ama gerçek piyasa copy pasteci dolu!