1. Yazınız için piyasada emin ol 3500 YTL lisans alıp sınırsız kullanacağını iddia edenlerin tamamı 3500 ytl para saymamış düzenmaz hokkabaz kişiler.. İnsanlar Lisanslandırma konusunda tamamen cail durumda bu şekilde insanları kandıran kişilere birşey demem kanan kişilere kızarım... Ve bunu söylemenizin konumuzla alakası nedir çözmedim..
2. Yaızınızda ben sadece gördüklerimi yazıyorum bazı firmalar hakkında çok büyük şeyler biliyorum hatta bunları anlattımmı adamların ticari itibarı 10sn içinde 0 olur ama Lisanslandırma konusu ile alakalı değil ayrıca neden zarar vermek isteyeyim..
Crack lisans yüklemeden girilen update sorunlarına denirse aynı lisansı illegal olarak birden fazla makinada kullanmaya ne denir? Sanırım ***** denir hacking cracking işleri ile pek ilgili olmadığımdan bu terimleri bilmiyorum..
Yazdıklarınızdan pek birşey anlamadım pekde anlamlı cevaplar veremedim o yüzden. ama Biz her sunucu bilgisayar için ayrı ayrı lisans alıyoruz 1 aylık swsoft ödememiz sizin datacenterinizde kullandıgınız ttnet hattına verdiğiniz para kadar olmuş ve siz bir lisans alıp herkese yüklüyor bununda doğal oldugunu söylüyorsunuz. İnanın burada bizde satış yapıyoruz bu yaptıgınız morel bozucu oluyor.. Bu yaptığınızı doğru bulmanız 2 kere morel bozuyor.
sanet ile ilgili başka bir konuda bir müşterisi sunucumda crak dosyaları var demişti.