Kimlik doğrulama veya yönetimden onay bekliyor.
Sevgili arkadaşlar. Bunu uzun süredir düşünüyorum çünkü hem eğitimcilik hem PHP (daha doğrusu web developer) yanım kuvvetli. Ancak ben yaparsam tam yaparım, vergimi de veririm tabelamı da asarım bu sebeple bir bütçe gerekecek ve garanti sayıda kursiyer olursa işe girişeceğim (alet edavat da alacağım çünkü). Olmazsa da naapalım. Lütfen derse kaydolmayacaksanız yanıltıcı mesaj atmayınız.
Deneyimim PHP'de 4 yıl, okulda birçok derste de asistanlık yaptım tiyatro eğitimi aldım, hitabım iyidir.
Bu arada: Böyle bir işe girişmem halinde bana bilgisayarlı slide'lı/ekranlı salonunu kullandıracak birisi olursa ona da ders gelirinden %30 veririm.
Gereklilikler:
* Fonksiyonları anlayacak kadar ingilizce (orta ve ileri yani)
* HTML, CSS kurcalamış olmak. (ustası olmanız gerekmez)
* Program nedir, veritabanı nedir bunları genel kültür seviyesinde bilmek. Bir de analitik zekanıza güveniyorsanız tabii.
Dersin amacı:
İlk ay: Procedural seviyesinde kod yazmanın temelleri, fonksyon setlerinin kullanımı, veritabanı etkileşimi gibi temeller. Bu ders bittiğinde kendi başınıza kod yazabilmenizi hedefliyorum.
İkinci ay devam edilirse PHP4 e PHP5de nesne tabanlı programlama girmemiz gerekir. (garantisini veremem)
Ders:
Haftada 3 gün (2+ saat - Dersi uzatmayı severim) yani ayda 24 saatden fazla.
Toplam 600ytl, saati 25'den az.
İki seçenek sunuyorum: Pazartesi - Çarşamba - Cuma
ya da Salı - Perşembe - Cumartesi
Dersler akşam 19:00da başlar, 21:00 bitmesi amaçlanır. İstanbul'a taşınmam gerekecek, taşınırsam Kadıköy'de bir yere taşınırım, minibüs caddesinde olur.
Sınıflar: 5 kişiden fazla değil. Kriterleri sağlamayan dolayısıyla ders sırasında çok basit şeyleri anlattıracak (veritabanı ne ya? nasıl çalışıo bu bilgisayar? gibi) kişileri sınıflara almayacağım söz.
İlgilenen arkadaşlar özel mesaj ile:
* Hergün kontrol ettiğiniz mail adresi,
* Gün skalası.
Gibi değerleri göndersinler.