grünümü güzel bir tema keşke ücretsiz dağıtsanızda, wordpress tema konusunda yabancı tekelini kırsak
Wordpress video temasıyla ilgili yabancı tekeli demek doğru olmaz. Çünkü çok yaygın bir durum değil video blogging. Özel olarak ticaret amaçlı yaptırdğım bir şeyi ücretsiz dağıtmam mantık dışı.
bana hiç cazip gelmedi özellikle yazı çok berbat ( aşalamak içn sölemiyorum gider diye ) yada benim tema anlayışımda bişeyler var
ordaki ajax hoşunuza gitmiş olabilir onuda yapmak öle çok bişey değil 20 $ yerinde bir fiyat ona lafım yok

piyasayı düşüren elemanlar gibi 10 ytl ye tema satmadığın için ayriyetende teşekkür ederim.
Yazıdan kastınız ne anlamadım? Tema anlayışınızı da bilmiyorum ve kişi anlayışına göre tasarım kodlama + entegre yapmıyorum
Fiyatı düşürüp daha uygun yapmayı isterim aslında. Ama piyasaya bakınca tek bir temanın $100 olduğunu gördüm. Bunun yanında Türk kullanıcılar için de $20'ın iyi bir rakam olabileceğine karar verdim.
bu temaya hali hazırda bir botu uyarlıyabilirim resimleri ile otamatik gösterebilir..
Botun çektiği resimlerin boyutları ve çektiği metinlere bağlı olarak değişir. Örneğin solda birinci videoda 6 satır sağda birinci videoda 15 satır yazı olursa bir dengesizlik olur..
Temanin bir kopyasini gonderirsen buraya tema ile ilgili gercek dusuncelerimi yazabilirim bu arada diger videolari otomatik olarak bu temanin isleyisine katabiliyormuyuz?
Video sitesi açacam gönüllü olabilirim

H5PY0
Arkadaşlar tek bir kopya hakkı kaldı