Bir fotoğraf galerisi scripti yazdırmak istiyorum. Özellikler şu şekilde olmalı:

- Script PHP ile yazılmalı
- Her galeri için yorum ekleme özelliği (Her fotoğraf için değil her galeri için. Yani eklenen galerideki herhangi bir resime yorum eklendiğinde galeri içerisindeki tüm resimlerin altında o yorum görünecek)
- Benim hazırlayacağım tasarım tema olarak kullanılacak
- Yönetim panelinden resim ekleme, düzenleme, silme, yorum kontrolü vs. tüm özellikler kontrol edilebilecek.
- Görüntülenen resimin üzerinde ilk resim, son resim, önceki resim ve sonraki resim butonları bulunacak. Butonlardan ilgili sayfalara link geçişi olacak.
- Görüntülenen resimin üzerine tıklanınca sonraki resme geçecek. Galerinin son resmine gelince başa dönecek.
- Bir galeriye yorum eklendiği zaman ekleyen kişinin mail adresine, admin mail adresine otomatik mail gidecek ve yorum ekleyen kişinin mail adresi bir listeye otomatik eklenecek.
- Yorumlarda captcha ile spam engellenecek.
- Her resim için 10 üzerinden oy verilebilecek. Verilen oylar galeri ortalamasını oluşturacak.
- Son eklenen galeriler, en çok görüntülenen galeriler, rastgele resim, en beğenilen galeriler gibi listeler olacak.
- Seo desteği olacak.
- Bunların dışında şu an aklıma gelmeyen ufak eklentilerde gerekebilir.

Bu özelliklere göre bana fiyat verirseniz sevinirim....