Fatih adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Sonuna kadar devam ederim, insanların vaktiyle haliyle, yaşantısıyla, yaptığı işle dalga geçen üstelik tv programlarında seksten öteye gitmeyen işlerle uğraşan birisini bide burda kollamayın Allah aşkına !!! Sen diyosun ki acaba kim dolduruşa getirdi adamı, sende karamsar düşünüyorsun bir çoban dava açıcak hüviyete veya akıla sahip değilmi arkadaşım ? Açamazmı yani ? İlla birisi dolduruşamı getirmesi lazım.. Nerdeyse bu kadına arka çıktığınız gibi adamıda dava açtı diye suçlayacaksınız ya.. Ben yine diyorum bu kadın namussuz halsiyetsiz birisi bunu herkesde biliyor..
kaç kere oturdun konuştun o kadınla? hayatında yaptıklarının ne kadarına şahit oldun? (televoleden ıvır zıvırdan değil canlı canlı ) sadece tvde gördüğünle yada sarfettiği bir cümle ile insanlara böyle ağır ithamlarda bulunamazsın. Aysun kayacı bu sözlerinden dolayı sana dava açsa kesinlike kazanır üstüne de bi ton tazminat alır.

Kimseyi kolladığım yok sadece tarafsız ve mantıklı olmaya çalışıyorum. Yoksa bende desteklemiyorum dediğini. Halkı sınıflara ayırmak gibi ortaçağdan kalmış bir düşünce zaten desteklenemez ama aysunun demek istediği kolayca manipüle edilen insanların özgürce oy verememesi ve bunun kullanılmasıydı. Basın bunu direk düz mantık olarak aldı ve aysun kötü kaldın oldu. orda anlatılmak istenen çok çok çok farklı(yukarıda arkadaşlarda anlatmış).

Dava açan çobanla ilgili görüşümde ısrarcıyım, kesinlikle birinin yönlendirmesi var. Ben halkımı tanıyorum