Merhaba
1.5 Aydır Sanet ile çalışıyorum. 2 tane sunucumuz mevcut.Sadece kesinti diye tabir ettiği söz'ü @Host13'ün yediği Botnet'ten dolayı kapandı.Verdikleri hizmet aldıklarından daha çok. Kim demiş destek yok diye ? Tapşın'la ben uzak masa ustunde sohbet edıp magazin bıle konusuyoruz desteği geçin.Benim 2 tane makinem var ben destek beklemiyorum sen VPS'sin maneged vermedi diye sucluyorsun. Makıne nı config edemiyecek kadar bilgisizsen ne işin var sektörde ? VPS girilipte kasti olarak bozulmaz bozulduysada verimerkezinin ne suçu var ? Sana tek vericeği şey Reboot ve formatlama hizmetidir. Sanırım bunları bilmiyorsun daha önceki postlarına bakılırsa..
Windows VPS te İşletim sistemi kurulur ISS ayarları yapılır uygulamalar konulur panel kurulup teslim edilir.
Linux VPS'te İşletim sistemi kurulur panel kurulup teslim edilir.
Bildiğimde budur müşterilerimede bu politikayı uygularım @Tapşın'da uygular bilirim
Şimdi dersin @Ekinnet sana ne oluyor ?
Şöyle açıklayim ;
Yaklaşık 1.5 ay önce sermayemizi arttırıp daha iyi daha gelişmiş sunucular edinip Sanet ile çalışmaya başladık. Aldığım hizmetten aşırı memnunum. Bende gerek VPS gerek Reseller gerekse oyun sunucu müşterilerime hizmet veriyorum.Allah izin verirse daha da ilerlemeyi planlıyorum @Tapşin ile . Müşterim gelicek bana sorucak. Lokasyon neresi ? Türkiye . Hangi verimerkezi Sanet. Sizce bu yazdığınız boş mesajlardan sonra Sanet de barınan bir sunucu ile çalışılabilinir mi ? Senin VPS'in kapalı benim sunucularım açık bu verimerkezinin suçu nedir ? Bizim suçumuz nedir ? Boş boş mesaj kasma. Düşün ve sonra yaz.