Arkadaşlar Eges arkadasımın basına bir olay gelmiş ve suanda 3 günlük ban'ı olduğu için konu açamıyor.Benden böle bir iyilik sitedi bende konunun içeriğine göre bunu açmak istedim.Aynen yazdığını copy paste yapıyorum:
21 nisan pazartesi günü p.m atarak logo istediğini söyledi.Bu arkadaşla hemşerim diye birkaç muhabbetimiz olduğu için ve bi kaç blogumu ona devrettim güvendiğim için 40 YTL karşılığı anlaştık.iş bitiminde parayı teslim edicekti.23 nisan günü logoyu bitirdim ve msn yardımıyla logosunu teslim ettim.Logoyu aldıktan sonra 40 YTL olan ücreti paypaldan atacağını söyledi.Bekledim.1-2 saat sonra "çok güzel olmuş ben gidiyorum"dedi.Nereye dediğimde ise logo güzel olmuş saol bu kıyağını unutmuycam gibi mazaretsiz laflarda bulundu.
Yazdıklarıma cevap alamadım.kişisel ifadesinede ortalık enayi kaynıyor yazdı.
Bu arkadaşla ilgili edindiğim bilgiler.
Adı : Mustafa can kara
Yaşı : 18
Çanakkaleden Dijital reklamda çalışıyormuş(inanmadım ama neyse)

Burdan söylemedik istediğim bütün r10 halkı güvenmediğiniz kişiler ile alışveriş yaparken dikkatli olun.Ve paralos denen haysiyetsiz kişi " Seni bi gün çanakkalede görücem ozmn ne yapacağımı sen iyi biliyorsun"

Eges arkadasımın yaptığı logo: