infinity adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
aferin devam et böyle çok güzel gidiyosun.. Madalya vereceklermiş sana.
Çok merak ediyorum acaba bu davayı o adam kendi isteğiyle mi açtı. Basının yada çakal bi avukatın gazıyla açtı tabii ki. Basına böyle haberler lazım çünkü. İnsanların beynini böyle boş olaylarla doldurmak türk medyasının en birinci görevi. İşlerinide iyi yapıyorlar baksanıza ne hale gelmiş millet...
Sonuna kadar devam ederim, insanların vaktiyle haliyle, yaşantısıyla, yaptığı işle dalga geçen üstelik tv programlarında seksten öteye gitmeyen işlerle uğraşan birisini bide burda kollamayın Allah aşkına !!! Sen diyosun ki acaba kim dolduruşa getirdi adamı, sende karamsar düşünüyorsun bir çoban dava açıcak hüviyete veya akıla sahip değilmi arkadaşım ? Açamazmı yani ? İlla birisi dolduruşamı getirmesi lazım.. Nerdeyse bu kadına arka çıktığınız gibi adamıda dava açtı diye suçlayacaksınız ya.. Ben yine diyorum bu kadın namussuz halsiyetsiz birisi bunu herkesde biliyor..

MilliFantazi adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam burda namuslu namussuz tartışması yapmıyoruz. Bu çok ağır bir suçlama. Söylemiş olduğu sözlerin yanlış olduğunu vurgulamaya çalışıyoruz. Kimse kimseye bu denli yüklenerek konuşamaz.
Her ne kadar yanlış yapmış olsa da günahına girmeyin. Böyle şeyler çok ağır ithamlar. :üzül
Evet biraz ağır olmuş olabilir, kişilerin namuslu veya namussuz olduğunu en iyi Allah bilir. Ama bizlerde bu kişileri tvlerde izleyen halk olarak en azından ne iş yaptıklarını biliyoruz. Uzatmaya gerek yok aslında, gereksiz ve kişiliksiz bir insanın yapmış olduğu terbiyesizliği uzatıyoruz sadece... Ama İnşallah basın bu olayı hiç bitirmez daima uzatır..