Merhaba,
Askerden önce uzunca bir süre Turkforum'da Zeka Soruları bölümü müdavimlerindendim. Ayrıca, bir dönem de mederatörlük yaptım. Acizane birkaç tavsiyede bulunayım:
1-
Turk Zeka Portali - Turkish Intelligence Portal sitesini iyi incele. Bir süre devam eden "Günlük Sorular" başlığı vardı orada. Gün boyunca yorumlar eklenir fakat yayınlanmazdı. Gün bittikten sonra yayınlanırdı. Sen de böyle bir bölüm ekleyebilirsin.
2- Çok fazla ve çeşitte soru incele ve kendi sorularını üret. Alıntı yaptığın sorulardan soru sahibine ulaşabildiklerini mutlaka "Soruyu Hazırlayan" olarak eklediğin sorunun altına yaz.
3- Ziyaretçileri sitede tutabilecek küçük oyunlar organize et. 5-10 düzenli ziyaretçin olduğunda ise Zeka Soruları yarışması düzenle.
4- Eklediğin soruları kategorize et: Dizi Soruları, Bilmeceler, Matematik Soruları, Mantık Soruları, Pardokslar gibi.
5- Ziyaretçilerinden, yayınlanmak üzerine kendi sorularını iste ve bunları günlük olarak ayrı bir kategoride yayınla.
6- Joomla tavsiyesine ben de katılıyorum.
7- Soruları toplu olarak eklemektense günlük 2-3 soru ekle. Çok hızlı ziyaretçi çekemezsin böyle belki ama ağır fakat emin ilerlersin.
7- Sitene beyin ve zeka ile bir kategori ekle.
8- Hafıza güçlendirme tekniklerinden bahset.
İnşallah başarılı olursun da siteni "Yer İmleri"me eklerim.
Saygılar...