Arkadaşlar öncelikle size KB.com.TR'yi tavsiye etmiyorum nedenine gelince onları açıklayayım ve belki kimi arkadaşların kafalarındaki sorular cevaplanmış olur.
Ben kendilerinden bir reseller aldım aldığım reseller iki gün çalıştı üçüncü gün durup duruken CPU aşımı oldu suspend dediler daha sonra aradım açtırdım yine suspend'i gördüm sitemin trafiği yüksek olduğu için ister istemez CPU'aşıyor kendilerine ne kadar CPU kullanımına izin veriyorsunuz dedim. CPU kullanımı için %4'e izin veriyorlarmış.
Paketimi iptal ettirdim para geri ödemelerini söyledim "Ödeme günümüz cuma günüdür" dediler. Cuma geçti ödeme yapılmadı ha bugün ha yarın derken yine gelmeyince tekrar aradım nihayetinde geçde olsa ödemeyi yaptılar.
Daha sonra hostbul'a olumsuz yorum bıraktım birgün bir mail geldi hostbul.net'de ki yorumunuzu değiştirmek istediniz bunun için aşağıdaki şifreyi kullanabilirsiniz diye

benden habersiz benim adıma yorum değiştirme işlemi başlatmışlar daha sonra kendileri mail gönderdiler şöyledir böyledir bir sürü söz ile yorumunuzu değiştirirmisiniz diye kabul etmedim sonra tekrar bu sefer telefon ile aradılar yine aynı şekilde bir sürü lafın ardından bizde buradan ekmek yiyoruz deyince dayanamadım yorumu kaldırdım ben zannediyorum ki olumsuz yorum yapanların tümüne bunu yapıyorlar inşaallah bu yazı içinde mail yada özel mesaj göndermezler

Saygılar sunarım