Bu başlığın senin yazdıklarınla ne alakası var sende ya yahudilik var ya ateistsin sen , çünkü sana batmış bişeyler ki bu başlığın içerdiği konu harici yazarak provake ettin konuyu
sen kimsin git buradan filan diyeceksin, seni asıl rahatsız edenin din olduğunu sanıyorum. Sana cevap veripte senin ekmeğine yağ sürecek değilim, senin gibi milyonlar var...Müslüman olduğunu iddia etmekle Müslüman olmanın arasındaki farkı biliyorum hiç olmazsa, herkesin günahları vardır tabiki, ama Müşrik değilim zekeriya ve diğerleri gibi. Unutma Müslüman olduğunu iddia etmekle Müslüman olmak farklı şeylerdir müslüman olmak alıp Kur'an ne diyorsa tam onun gibi yaşamaktır, Resulullah nasıl hareket etmişse öyle hareket etmektir. Yoksa senin Müslümanlığın ancak iddiadan ibaret olur, sana tavsiyem bilmediğin işe burnunu sokma. Ve bundan sonra sana mesaj yazıp cehaletinin dahada beni sinir etmesine müsade etmeyeceğim, senin yaşın kadar benim din bilgim var ve senin gibiler bilmediklerinin düşmanıdır. Cehalet böyle bir şeydir,
peki sen müslüman mısın? inan bana hiç öyle gelmiyor.