Bunlarda benden enstantenerl site bir emo sitesidir doğal olarak bütün özenti geçnlık boyle saçma salak yazı yazan tipler yorum yapıyor türkçe dilinin içine etmekden başka bir iş yapmıyor bunlar , parantez içinde yorumladım

*

rica etsem bana yardım eder mısınız sırf saclarımı bole ypmk ıcın 6 senelık saclrımı kısa kestrdım dıkıorm ama bole yuapmıorum rıca etsem yrdım eder mısınız nolur bende emocuyum benımle ıletısıme gecın nolur adresım***@hotmail.de bu arada özent gecnlige lafım agzını topla ole konus gerzek nede olmasın ben hukuk goırencısıyım mesela emo cularad laf atme pasıfık ınsan senı ***

* ayH bnCede aCaiP yaqusuqLuLarr xD xD (ne demek istiyorsa)

* kujum penüm shoq DadLusun yeyüm phen senü **@hotmail.com msn eqleysen sevünüyüm hayadum penüm ok :P:P:P ( oha)

* ****rım susun *** ( arkadaş websitelerınde konuşmayı icat etmış)

*

ya warya aslında sizin gibi tipleri uyuz oluyorum ama sizin türünüzden bir kızla çıkıyorum şuan *** şeytan dioki………… nese aslında bnm saçlarımda uzun bende bir samanlar bas gitar çaldım zewkli bi iş ama sarmadı beni ben aslında R&B sewerim o tarz kıs arkadaşımın sayesinde sisleride sewmeye başlıyorum şunu dimm size aslında bendemi size özensem yaa: bnmde sol kulamda 4tane delik war sağda bişi yok bide sırtımda kompile döwme war offffffffffffffff ne zor işmiş bu emocu olmakk yaaa nesee baylar bayanlar sizi öpüyorum by.ssss ( hiç değilse özenti olduğu kabul edıyor)

* pehNdE SefqüLümde emoushh yarDumhh isterSehnizz €derishh xD ( adresini alıp gidip sopayla kafasına vuracaksın böyle tiperin)

* aaaaaa ßişeyh dijemmhh ßenim foDom da fary ßurda :s 8. sıraDaqie phenüm Fody :s NerhDen aldınız qiee??foRumdan mee?? ( çözemedım ama türkçe olmadığı kesın)

* hastayım sana :-)))

* kızın şaçları çok güsel bn öle yapsam okuldan atarla buna bşi demiyolarmı acaba( sanırım orta2 ye gidiyr)

* Sunuda soyliyim 9. fotodakiler yani ayabie grubu erkekler kiz degiller! ( Kız Emolar başlığında bir erkek karışmış zaten bu emoların erkeği kızı belli olmuyor malum )

Neyse şimdilik bu kadar yeter sanırım bu gençlik nereye gidiyor böyle ya