zeynelkoc adlı üyeden alıntı:
şahsen ben üye olmam
Evet üye olmamak için bir çok neden var. Mesela ben 10000 banner gösterimi yapmama rağmen bir türlü kredilerimin eklenmediği, eklediğim kodda sürekli aynı bannerların gösterildiği banner değişim servislerinden dolayı bu tür servislere en başında artık ön yargıyla bakan biriyim. Ve birisi bana bir banner değişim programından bahsetse bunu iki kez düşünürüm. Ama 4/5 oldukça iyi bir oran ve müdehale edilmedikçe dönüşümü de standart banner değişim servislerine göre daha iyi olacaktır.
Tabi ki bir hit patlaması v.s. vaadi imkansız çünkü banner değişiminin geri dönüşüm oranı oldukça düştü ve düşmeye de devam ediyor. Bunda text bazlı reklamların artması ve kullanıcıların bannerları bir nevi site süsü olarak algılayıp onu tıklanılası, ziyaret edilesi bir reklam addetmeme hissi de etkili.

Yerli/yabancı konusuna gelince:
İnternet konusunda Türkçe geliştirilen projelerin geri dönüşümü ne zahmetini ne de masrafını karşılıyor. Türkiye'de ancak "bilinçsiz cafe" kullanısına veya "standart ev kullanıcısına" hitap ettiğiniz takdirde bir şeyler elde edebiliyorsunuz. Hiç bir sitemde o kitleye yönelik bir şey olmadığı için Türkçe sitelerde derin bir hayal kırıklığının pençesinde kıvranırken daha fazla yapabileceğim tek site ancak kişisel blogumun geliştirilmesi olacaktır

Bu domainle ilgili ikinci aklıma gelen de autohits.dk'deki gibi bir traffik trade/exchange sistemi kurmaktı ancak bu sefer de bunun sağladığı hit sadece toplistlerde üst sıralara çıkmanı sağlayan tamamen boş bir hit.

Öneri? İstek? Destek?
Beklemedeyim hala