SweetDreams adlı üyeden alıntı:
* Tasarım aşamasında veya içeriği tam olmayan siteler katılamaz.
* Içeriğinde olmayan şeyleri varmış gibi yazan siteler katılamaz.
* Site ismini sadece büyük harf yazan siteler kabul edilmez.
* Başkasına ait bir scripti kendine aitmiş gibi gösteren siteler kabul edilmez. (Bu terbiyesizliktir)
* Nuke vb. hazır sitelerin yapımcı ismini silip kendi ismini yazan saygısızlar kabul edilmez. (Bu da terbiyesizliktir)
* Cinsel , ****** , ***** içerik bulunan siteler katılamaz.
* Liseli Kızlarla Canlı Sohbet gibi site ismi kullananlar katılamaz.
* ****** shop ve altın internet siteleri katılamaz.
* Virüs, dialler ,spyware, trojan, exploid, v.b zararlı dosya bulunduran siteler katılamaz.
* Hile yapan siteler haber verilmeden silinir.
Kuralları ben yazmadım, derledim toparladım sadece. Beğendiklerini seçebilirsin. Ama hepsi olunca daha bi güzel oluyor. Yavaş yavaş üye kazanırsın ama sağlam üyelerin olur.
Dikkat : Eklenen sitelerin kalitesini belirli bir düzeyde tutabilmek için aşağıdaki (ücretli) domain uzantılarına sahip olmayan siteler listemize eklenmeyeceklerdir.
.com, .net, .org, .us, .biz, .info, .tv, .cc, .ws, .pro, .co, .uk, .ca, .de, .jp, .ro, .be, .fm, .ms, .tc, .ph, .dk, .st, .ac, .gs, .net.nz, .vg, .sh,.kz, .as, .lt,
.to, com.tr, gen.tr, gov.tr gibi uzantılı (ücretli) bir domainiz olması gerekmektedir.
Kesinlikle içeriğinize uygun başlık ve açıklama yazmanız gerekmektedir aksi taktirde siteniz listemize kabul edilemez.
* Tasarım aşamasında veya içeriği tam olmayan siteler katılamaz.
* Içeriğinde olmayan şeyleri varmış gibi yazan siteler katılamaz.
* Site ismini sadece büyük harf yazan siteler kabul edilmez.
* Başkasına ait bir scripti kendine aitmiş gibi gösteren siteler kabul edilmez.
* Virüs, dialler ,spyware, trojan, exploid, v.b zararlı dosya bulunduran siteler katılamaz.
* Hile yapan siteler haber verilmeden silinir.
bana bukadarı lazımdı ekliyorum şimdi

iyi saymışsın yazmaya üşenmiştim